finnlo ellypsis e3000

Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000

  3.7 baseret på stemmer

En crosstrainer er den helt perfekte maskine til hverdagens hurtige træninger, og her er det især Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000, som skiller sig ud fra de andre crosstrainere og træningsmaskiner. Den har nemlig nogle utrolig fede features

Vejl. pris: 12490 kr. Spar: 1 kr.

Træningsprogrammer: 7 stk.

Svinghjul vægt: 16 kg.

Skridt længde: 50 Cm.

Maks personvægt: 150 kg.

Modstandsniveauer: 15 stk.

Prissammenligning:
Butik
Pris
Link

12.489

Hjemmetræning er en trend, som bliver mere og mere populær, og det er snart kommet for at blive, da vi har fundet ud af de kreative måder, vi selv kan skabe og få en god træning igennem på.

Derfor kan vi også godt lide, når der en enkel løsning og et simpelt udgangspunkt over det. Det er ikke noget, der skal være besværligt, og derfor kan vi rigtig godt lide alt-i-en maskiner. Men det er både svært at finde, og det er enormt dyrt.

Her er det, at en crosstrainer kommer ind i billedet, som den perfekte løsning til dig, der ønsker at tage din hjemmetræning til det næste niveau, og samtidig gerne vil have flere funktioner i samme maskine.

Den perfekte hjemmetræning til hverdagens bevægelse

En crosstrainer er den helt perfekte maskine til hverdagens hurtige træninger, og her er det især Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000, som skiller sig ud fra de andre crosstrainere og træningsmaskiner. Den har nemlig nogle utrolig fede features:

  • 7 træningsprogrammer
  • 15 niveauer, så der er noget til enhver smag og styrke
  • Indbygget pulsmåler og træningsprogrammer derefter
  • Støjsvag – Perfekt til hjemmet
  • Magnetisk bremsesystem
  • Skånsom mod led

Det er derfor en crosstrainer, der giver dig gode muligheder, hvis du har en lidt travl hverdag og ikke har tid til at bruge flere timer på en effektiv og givende træning. Det vil du have mulighed for med denne træningsmaskine.

Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000 er en perfekt maskine at have stående foran tv’et, da den ikke larmer særlig meget, så du kan sagtens sætte din yndlingsserie på og så stille dig på crosstraineren. Sådan gør du træningen interessant og relevant.

Fede funktioner med innovative programmer

Det er nu etableret, at Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000 er en maskine med nogle utrolige fordele, og det handler ikke bare om dens smarte og lydsvage brug, det handler nemlig også om dens funktioner.

Denne model har nogle fede funktioner, der sørger for, at du ikke bliver skuffet under træningen. Først og fremmest er crosstraineren netop designet, så der er 7 forskellige træningsprogrammer. Det giver alsidighed.

Udover at du får en interessant og spændende træning med Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000, der kan være forskellig fra gang til gang, så er den også pulsstyret og fitnessstyret. Det betyder, at du kan indstille en træning ud fra din pulsstyrke eller i forhold til, hvilken slags træning du vil igennem i forhold til styrke eller cardio.

Et niveau til enhver – både nybegyndere og øvede

Det er vigtigt, når man træner på de maskiner, som sørger for at træne og komme igennem hele kroppen, at der så er mulighed for at indstille niveauerne, så alle kan føle, at de har fået noget ud af træningen.

Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000 er en crosstrainer, hvor der virkelig er taget  brugerne i tankerne under produktionen, da der er 15 forskellige niveauer i forhold til modstanden. Det gør, at alle lige fra begynderne til de øvede styrkeløftere kan være med.

Hvis du er begynder til hele det her med træning både i forhold til konditionstræning og styrketræning, så er dette valget til dig, da den kan justeres ud fra dine behov og dit niveau. Så ved du, at du starter op på dine egne præmisser.

Men modellen er også til den øvede styrkeløfter, fordi den netop har så mange modstandsniveauer, så er det muligt for dig, der er en vant fitnessgænger, som har brug for meget modstand, at føle, at du får en god træning alligevel.

Gode muligheder for genoptræning

En sidste ting, som crosstrainere generelt er gode til, men som denne Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000 især er specialiseret til, det er en ergonomisk og behagelig træning, der skaber gode muligheder for en sikker træning.

Denne model er nemlig designet med henblik på at være ekstra skånsom for dine led, når du bruger maskinen, og derfor er den også en perfekt maskine til dig, der har brug for at blive genoptrænet.

Det er de bløde bevægelser, som maskinen laver i synergi med din krop, der gør den perfekt til genoptræning. Den sørger netop for, at det er dig, der arbejder og styrer maskinens bevægelser, frem for at det er maskinen, der bestemmer.

Produkt specifikationer:

Mærke Finnlo
Vejl. pris 12490 kr.
Træningsprogrammer 7 stk.
Modstandsniveauer 15 stk.
Svinghjulvægt 16 kg.
Skridtlængde 50 cm.
Maks personvægt 150 kg.
Vægt 69.7 kg.

FAQ

Hvordan testes Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000?

Vi tester Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000 på mange forskellige parameter, og kigger bl.a. på produkt specifikationer, andre anmeldelser, og mange flere ting. Så vi kan give dig den mest informative og bedste anmeldelse af Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000

Hvor mange træningsprogrammer har Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000?

Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000 har 7 træningsprogrammer, så der er programmer til nybegyndere og øvede på Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000.

Hvor tungt er svinghjulet på Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000?

Svinghjulet på Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000 har en vægt på 16 kg.

Hvor stor er skridt længden på Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000?

Skridt længden på Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000 er på hele 50 cm.